blak-blakan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

blak-blakan

  1. pc tanpa nganggo ditutupi.









Kata kunci/keywords: arti blak-blakan, makna blak-blakan, definisi blak-blakan, tegese blak-blakan, tegesipun blak-blakan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.