blandhos

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

blandhos

  1. êngg pc bilahi.









Kata kunci/keywords: arti blandhos, makna blandhos, definisi blandhos, tegese blandhos, tegesipun blandhos
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.