blang-blêng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

blang-blêng

  1. pc kêrêp mlêbu.









Kata kunci/keywords: arti blang-blêng, makna blang-blêng, definisi blang-blêng, tegese blang-blêng, tegesipun blang-blêng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.