blang-blangan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

blang-blangan

  1. pc tansah lunga saka ing omah (tmr. wong wadon).









Kata kunci/keywords: arti blang-blangan, makna blang-blangan, definisi blang-blangan, tegese blang-blangan, tegesipun blang-blangan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.