blangkêmên

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

blangkêmên

  1. pc kaya krasa kaku kumudu-kudu arêp gunêman utawa mêmangan.









Kata kunci/keywords: arti blangkêmên, makna blangkêmên, definisi blangkêmên, tegese blangkêmên, tegesipun blangkêmên
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.