blangko

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

blangko krama/ngoko

  1. layang klowongan kang kudu diisi (poswisêl lap);
  2. êngg layang palilah saka panggêdhe (bab mbêlèh raja-kaya, babad alas lsp);
  3. pc ora mèlu nyêtèm (milih utawa nêtêpake ing pakumpulan lsp);








Kata kunci/keywords: arti blangko, makna blangko, definisi blangko, tegese blangko, tegesipun blangko
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.