blanja

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

blanja krama/ngoko

  1. (utawa blanja pasar) dhuwit sêdiyan têtuku kabutuhan padinan;
  2. têtuku barang-barang kabutuhan padinan;
  3. dhuwit kang diwènèhake marang batur (anak lsp) dianggo jajan;
  4. bayar (sasèn);








Kata kunci/keywords: arti blanja, makna blanja, definisi blanja, tegese blanja, tegesipun blanja
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org