blantik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

blantik krama/ngoko

  1. bakul raja kaya utawa manuk, tukang ngêdolake raja-kaya (pc uga barang-barang liyane).









Kata kunci/keywords: arti blantik, makna blantik, definisi blantik, tegese blantik, tegesipun blantik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org