Menyang kontèn

blas

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

blas krama/ngoko

  1. sanalika lunga (ilang, mari);
  2. êngg babar-pisan;
  3. êngg entèk babar-pisan


Kacocogna karo

  • bablas.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti blas, makna blas, definisi blas, tegese blas, tegesipun blas

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.