blas-blus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

blas-blus

  1. pc slundap-slundup.









Kata kunci/keywords: arti blas-blus, makna blas-blus, definisi blas-blus, tegese blas-blus, tegesipun blas-blus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.