blau

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

blau (Wl) êngg

  1. biru;
  2. bangsaning nopal biru.








Kata kunci/keywords: arti blau, makna blau, definisi blau, tegese blau, tegesipun blau
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.