blawanan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

blawanan

  1. pc gunêman kasar-kasaran.









Kata kunci/keywords: arti blawanan, makna blawanan, definisi blawanan, tegese blawanan, tegesipun blawanan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.