bligang-bligung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bligang-bligung

  1. mbligung pc wuda mblêjêt.









Kata kunci/keywords: arti bligang-bligung, makna bligang-bligung, definisi bligang-bligung, tegese bligang-bligung, tegesipun bligang-bligung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org