blong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

blong krama/ngoko

  1. bolong njêmblong.









Kata kunci/keywords: arti blong, makna blong, definisi blong, tegese blong, tegesipun blongBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org