blukèran

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

blukèran

  1. êngg pc kumudu-kudu mutah.









Kata kunci/keywords: arti blukèran, makna blukèran, definisi blukèran, tegese blukèran, tegesipun blukèran
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.