bobor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bobor êngg krama/ngoko

  1. gombyar, ora dadi (tmr. êndhog diêngrêmake);
  2. ent wurung, cabar;
  3. araning jangan;
  4. bubruk.








Kata kunci/keywords: arti bobor, makna bobor, definisi bobor, tegese bobor, tegesipun bobor
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.