bod

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bod krama/ngoko

  1. êngg êntèk, rampung;
  2. sah (tmr. utang cicilan);








Kata kunci/keywords: arti bod, makna bod, definisi bod, tegese bod, tegesipun bod
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org