bod

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bod krama/ngoko

  1. êngg êntèk, rampung;
  2. sah (tmr. utang cicilan);








Kata kunci/keywords: arti bod, makna bod, definisi bod, tegese bod, tegesipun bod
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.