bodong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bodong krama/ngoko

  1. mlênto wudêle;
  2. êngg pc bodho.








Kata kunci/keywords: arti bodong, makna bodong, definisi bodong, tegese bodong, tegesipun bodong
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.