Menyang kontèn

bog

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

bog krama/ngoko

  1. pepindhaning barang tiba;
  2. pc bod, sah







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti bog, makna bog, definisi bog, tegese bog, tegesipun bog

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.