bog

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

bog krama/ngoko

  1. pêpindhaning barang tiba;
  2. pc bod, sah








Kata kunci/keywords: arti bog, makna bog, definisi bog, tegese bog, tegesipun bogBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=bog&oldid=81002"