bog

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bog krama/ngoko

  1. pêpindhaning barang tiba;
  2. pc bod, sah








Kata kunci/keywords: arti bog, makna bog, definisi bog, tegese bog, tegesipun bog
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.