bojo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bojo krama/ngoko

  1. garwa ki sisihaning wong jêjodhoan (laki, rabi);









Kata kunci/keywords: arti bojo, makna bojo, definisi bojo, tegese bojo, tegesipun bojo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org