bojo tabon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bojo tabon Aksara Jawa: ꦧꦺꦴ (bo)ꦗꦺꦴ (jo) (_) (ta)ꦧꦺꦴ (bo)ꦤ꧀ (n)

  1. bojo sing baku (absah);








Kata kunci/keywords: arti bojo tabon, makna bojo tabon, definisi bojo tabon, tegese bojo tabon, tegesipun bojo tabon
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org