bok cêkèk ta!!

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bok cêkèk ta!! Aksara Jawa: ꦧꦺꦴ (bo)ꦏ꧀ (k) (_)ꦕꦼ ()ꦏꦺ ()ꦏ꧀ (k) (_) (ta) (!)
Lingga: (cêkèk)

  1. pc bok mati ta!;;
Kacocogna karo cêkik.








Kata kunci/keywords: arti bok cêkèk ta!!, makna bok cêkèk ta!!, definisi bok cêkèk ta!!, tegese bok cêkèk ta!!, tegesipun bok cêkèk ta!!
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.