bokor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bokor krama/ngoko

  1. araning wadhah saèm. cêmung nganggo sikilan.









Kata kunci/keywords: arti bokor, makna bokor, definisi bokor, tegese bokor, tegesipun bokor
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org