bolong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

bolong krama/ngoko

  1. mawa cêplongan têrus, kb buntu;
  2. (atine bolong) wis lêga utawa wis têrang pangêrtine.dibolong(-i): dicêmplongi têrus;








Kata kunci/keywords: arti bolong, makna bolong, definisi bolong, tegese bolong, tegesipun bolongBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org