bolu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bolu krama/ngoko

  1. araning têtuwuhan sarta wohe









Kata kunci/keywords: arti bolu, makna bolu, definisi bolu, tegese bolu, tegesipun bolu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.