bom

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

bom (Wl) krama/ngoko

  1. piranti pêrang dijêblukake kanggo ngrusak bètèng, matèni mungsuh lsp;
  2. mrêcon gêdhe (kang swarane bantas bangêt).








Kata kunci/keywords: arti bom, makna bom, definisi bom, tegese bom, tegesipun bom
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org