boncèhan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

boncèhan

  1. pc gudhigên lsp. pating bênyinyih.









Kata kunci/keywords: arti boncèhan, makna boncèhan, definisi boncèhan, tegese boncèhan, tegesipun boncèhan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org