bonekah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bonekah krama/ngoko

  1. anak-anakan (lmr wêton ngamanca).









Kata kunci/keywords: arti bonekah, makna bonekah, definisi bonekah, tegese bonekah, tegesipun bonekah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.