bonggol

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bonggol krama/ngoko

  1. bongkoting wit gêdhang, tela lsp.









Kata kunci/keywords: arti bonggol, makna bonggol, definisi bonggol, tegese bonggol, tegesipun bonggol
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org