bonggol

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bonggol krama/ngoko

  1. bongkoting wit gêdhang, tela lsp.









Kata kunci/keywords: arti bonggol, makna bonggol, definisi bonggol, tegese bonggol, tegesipun bonggol
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.