bongkrah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bongkrah

  1. êngg pc bubrah
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti bongkrah, makna bongkrah, definisi bongkrah, tegese bongkrah, tegesipun bongkrah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.