bor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bor krama/ngoko

  1. (Wl) blabag panulisan (-tèkên lsp).









Kata kunci/keywords: arti bor, makna bor, definisi bor, tegese bor, tegesipun bor
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.