bor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

bor krama/ngoko

  1. (Wl) blabag panulisan (-tèkên lsp).









Kata kunci/keywords: arti bor, makna bor, definisi bor, tegese bor, tegesipun borBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org