boran

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

boran

  1. (mboran) êngg krama/ngoko bok manawa.








Kata kunci/keywords: arti boran, makna boran, definisi boran, tegese boran, tegesipun boran

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.