bosok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

bosok

  1. bènyèk ngatarani arêp rusak (tmr. wowohan lsp);








Kata kunci/keywords: arti bosok, makna bosok, definisi bosok, tegese bosok, tegesipun bosok

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.