boswahtêr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

boswahtêr krama/ngoko

  1. (Wl) panjaga alas (pêjatèn lsp).









Kata kunci/keywords: arti boswahtêr, makna boswahtêr, definisi boswahtêr, tegese boswahtêr, tegesipun boswahtêr
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org