botrawi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

botrawi

  1. (Kw) blumbang (ing patamanan lsp).









Kata kunci/keywords: arti botrawi, makna botrawi, definisi botrawi, tegese botrawi, tegesipun botrawi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.