botrawi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

botrawi

  1. (Kw) blumbang (ing patamanan lsp).









Kata kunci/keywords: arti botrawi, makna botrawi, definisi botrawi, tegese botrawi, tegesipun botrawi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org