boyo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

boyo krama/ngoko

  1. êngg ringkih sarta jêmpo.









Kata kunci/keywords: arti boyo, makna boyo, definisi boyo, tegese boyo, tegesipun boyo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org