boyo

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

boyo krama/ngoko

  1. êngg ringkih sarta jêmpo.








Kata kunci/keywords: arti boyo, makna boyo, definisi boyo, tegese boyo, tegesipun boyo

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.