brèwu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

brèwu

  1. pc sugih bangêt.









Kata kunci/keywords: arti brèwu, makna brèwu, definisi brèwu, tegese brèwu, tegesipun brèwu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.