brêg-brêgan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

brêg-brêgan

  1. pc sanalika bêbarêngan akèh bangêt.









Kata kunci/keywords: arti brêg-brêgan, makna brêg-brêgan, definisi brêg-brêgan, tegese brêg-brêgan, tegesipun brêg-brêgan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.