Menyang kontèn

bra

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

bra

  1. (Kw) sorot, cahya.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti bra, makna bra, definisi bra, tegese bra, tegesipun bra

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.