brah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

brah krama/ngoko

  1. êngg njênggar sumêbar, mratani.









Kata kunci/keywords: arti brah, makna brah, definisi brah, tegese brah, tegesipun brah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.