brai

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

brai

  1. pc birahi.









Kata kunci/keywords: arti brai, makna brai, definisi brai, tegese brai, tegesipun braiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org