brambang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

brambang krama/ngoko

  1. bangsaning bawang rupane abang;
  2. araning lêlaraning pari;








Kata kunci/keywords: arti brambang, makna brambang, definisi brambang, tegese brambang, tegesipun brambangBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org