brat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

brat (Kw) ak

  1. prasêtya;
  2. tapa, pasa.








Kata kunci/keywords: arti brat, makna brat, definisi brat, tegese brat, tegesipun brat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.