bribin

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bribin krama/ngoko

  1. (utawa mbribèni) êngg ak nywara rame;
  2. (utawa bribin-bribin) êngg nganggo kandha-kandha marang;








Kata kunci/keywords: arti bribin, makna bribin, definisi bribin, tegese bribin, tegesipun bribin
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.