brindhil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

brindhil krama/ngoko

  1. padha gogrog rambute (godhonge);
  2. êntèk rambute (godhonge);
  3. ent êntèk bandhane (barang-darbèke);








Kata kunci/keywords: arti brindhil, makna brindhil, definisi brindhil, tegese brindhil, tegesipun brindhil
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.