brok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

brok

  1. pc dhok-dhokan (panggonan ancêring jèlungan lsp);









Kata kunci/keywords: arti brok, makna brok, definisi brok, tegese brok, tegesipun brok
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.