brom

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

brom krama/ngoko

  1. (Wl) bangsaning praba (sing digawe dudu mas).









Kata kunci/keywords: arti brom, makna brom, definisi brom, tegese brom, tegesipun bromBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=brom&oldid=102613"