brom

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

brom krama/ngoko

  1. (Wl) bangsaning praba (sing digawe dudu mas).









Kata kunci/keywords: arti brom, makna brom, definisi brom, tegese brom, tegesipun bromBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org