brom

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

brom krama/ngoko

  1. (Wl) bangsaning praba (sing digawe dudu mas).









Kata kunci/keywords: arti brom, makna brom, definisi brom, tegese brom, tegesipun brom
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.