brongsong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

brongsong krama/ngoko

  1. krênêng (kranjang lsp) dianggo ngrakabi wowohan supaya ora dipangani lawa lsp;
  2. buntêl (urung) barang-barang kang pangaji;
  3. êngg pc brangus;








Kata kunci/keywords: arti brongsong, makna brongsong, definisi brongsong, tegese brongsong, tegesipun brongsong
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.