brul-brulan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

brul-brulan

  1. pc mbrubul, brol-brolan.









Kata kunci/keywords: arti brul-brulan, makna brul-brulan, definisi brul-brulan, tegese brul-brulan, tegesipun brul-brulan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.