brung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

brung

  1. pc katêranganing lunga (mabur lsp) bêbarêngan.









Kata kunci/keywords: arti brung, makna brung, definisi brung, tegese brung, tegesipun brung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org